Sayfalar

Bereket kuşu diktimm :) :)

englishhome de görüp çokk beğendiğim kuşları diktim.şekermi şeker oldular.sizlerde dikmek isterseniz http://elisidunyasi.bestforumonline.com/yaptyklarymyz-f48/bereket-kuu-dikmek-istermisiniz-yurdagul-t6301.htm#181658 bu edresde bulabilirsiniz tüm ayrıntılarını.

Buluzun yenilenmiş hali

yıkadıkca esneyen yakasına kurdela ve boncuk gecirdik.

kardeşimin buluzu

buluzun eski hali 2 yıl önce örmüştüm kardeşime

Meşhur selanik bebek hırkası

henüz düğmelerini bile dikme fırsatım olmadı.sipariş olarak ördüm bugün teslim etmem gerekliydi resim net değil bundan dolayı kusuruma bakmayın hırkanın ayrıntılı yapılışı http://www.goznuru.org/ var ben ordan yararlandım fakat ilmek sayılarımız farklı o sayılarla ördüm küçük oldu.

Hırkam bittiiii :) :)

inanın yakından rengi daha hoş nedense benim telefonum mor rengini çok karanlık cekiyo düğmemde parlamış istediğim cıkmamış neyse en azından bitirdim.



Gül kurusu buluzum

yaka,kol ve bel kısmını şişle haroşa olarak ördüm motiflerle birleştirdim.lif ipiylen yaptım çokk severek giyiniyorum sizlerle paylaşmak istedim.


Hemşerim süpriz mutfaktan hediye sepeti var.

Yeni keşfettiğim http://surprizmutfak.blogspot.com/2010/11/hediye-sepeti-etkinligi-kasim-ayi.html hediye etkinliği var sizde katılmak isterseniz buyurun.katılımcı arkaşalarıma boll şans diliyorum.

Yeni hırka başladım

Arkadaşlar bu modeli örmeye başladım mağazada çokk hoşuma gitti fakat ben kilo aldığım için malesef olmadı standart beden olduğu için bende hem yüncüye gidip iplerimi aldım veee başladım bugünde gidip kabinde resmini cektim ayrıntılı şekilde beğenirseniz sizlerde örebilirsiniz diye önündeki bağcığı yapmıcam benim ipimin rengi tatlı mor krem örcektim ipin devamı yoktu bulamam diye almadım bu arada modelis biricik kardeşim arife


SESİMİ DUYAN VAR MI ...?

uzakları yakın edebilmek için sesimizi duyuralım.şimdi yardım zamanı ayrıntıları burda http://kumralada-ada.blogspot.com tıklayın bakarsanız çokk mutlu olurum şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Kardeşime yaptığım bolero

Netde görmüştüm bu modeli kardeşim beğenerek giyiniyo sizlerle paylaşmak istedim.

Beğenerek giydiğim yeleğim

Geçen sene ördüğüm bi yelek çok şık ve kullanışlı.

 

BLOG designed by