Sayfalar

Yeni lifim :))))

liflerim üçlendi:)))))








Değerli ziyaretcilerim,canımm arkadaşlarım emekbahçemizde yaptığımız etkinlikiğin ürünü olan bu lifimin ayrıntılı resimlerini ekledim.Lif örmesini bilen canlarım daha kolaylıkla çıkarabilsin diye.Değerli arkadaşım mavilale (zeynebimin) açıklamasını yaptı bize bu güzel lifi öğretti canımm arkadaşım sanada çkk teşekkür ederim.

Kaneviçe seççade















bu secadeyide 2 sene önce işlemiştim kardeşime gecen günü komşum model isteyine aklıma geldi çıkardım resmini çektim ayrıntılı çektimki belki model çıkarıp sizlerde işlemek istersiniz.

Oda takımı



Kelebekli lif

Bu lifide bugün arkadaşımdan çektim.

Şalım bitti çkk şükür :))))

http://emekbahcemiz.eniyiforum.biz/forum verdiğim linkde arkadaşlarımızla beraber ördüğüm şalım.Bu model bize getiren mavilale (zeynebime) modelin açıklamasını yapan ışılmelike ( ayselim) binlerce teşekkür ederim.Sayenizde cicimi cici şalım oldu 34 yaşındayım ilk şalım doğrusu etolüm:))))) devamı geliyo inşlh 1,2 sıram kaldı bi etolüm daha olcak yakında.

Şal etkinliğimiz başladı:))))

Emekbahcemizde her hafta yeni bi etkinlik düzenliyoruz bu haftaki etkiliğimiz bu şal yani etolde diyebiliriz.dün bi heyecanla başladım düzgün olmadı fıstıklara gecince marullama yaptı şimidi söktüm bu yaptığımı aralarına bi boşluk daha bıraktım.



Kırmızı kokoşlarım:))))

Canlarım bu kokoşları daha önceden örmüştüm sizlerle paylaşmayı unutmuşum:))))değişik renklerinde örmüştüm



Kırmızı kokoş patiğimin açıklamasını ekledim





Örmek isteyen arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum takıldığınız yer olursa yorum bırakırsınız yada cbox sa yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.
NOT: İpim ören bayan dora.Tığım (0) numara.

Kırmızı kokoşlarımı paylaşmayı unutmuşum:)))))

Canlarım kokoş patiklerimi daha önceden örmüştüm ama bu rengini sizlerle paylaşmayı unutmuşum arşivlerimi inceledim bugün hemen paylaşmak istedim açıklamasını yapmıştım bağlı bulunduğum forumumda isterseniz bloğumda da açıklamasını yayınların bi ara resimleri birleştireyim hemen eklerim.


Etkinlikde ördüğüm lahana lifim:))))

Emekbahcemizde mevlüde kardeşimin yardımlarıyla açıklamasıyla ördüğüm lifim etkinliğimiz hala devam ediyo şimdide eldiven lifine başladık.http://emekbahcemiz.eniyiforum.biz/search?search_id=newposts

Lifimin arka yüzü..
bu lifimide oğluşuma başladım.

 

BLOG designed by