Sayfalar

Rengarenk bebek hırkaları

Rengarenk selanik bebek hırkası ördüm. ipcimde bu iplere bayıldım hepsiden örmek istedim iyimi yaptım bilmem,sipariş alabilirim çkk uygun fiyatlara boş oturmayı oldum bittim sevmiyorum ee hergün çeyizde yapılmıyoki canlarım.

"Turkish home bereket kuşlarım"

eşimin ablasına kızkardeşlerine oğluma ve kardeşime diktim elim alışmışken güzel ve anlamlı bi hediye olduğunu düşünüyorum süpriz olcak nefine ablama, aylacıma,fatmaya evlerinde net var ama beni izleme şansı olmuyo her ikiside yoğun calışıyolar diğeride yurtdışında

Fularım


Değişik bi havlu modeli




Arkadaşlar bu havlunun yapılışı http://elisidunyasi.bestforumonline.com/portal bu adreste gecen sene berra arkadaşımla beraber yapmıştık yapımı çkk zevkli basit bi o kadar şık bi havlu resimlerle biraz yardımcı olmaya çalıştım.Bu çeyizler oğlumla kardeşimin.

Aşure yaptım

Bu tarifi sevgili blogcu arkadaşım http://www.yemekgunlugum.blogs.com/ alıp yaptım, yapılışıyla ilgili ayrıntıları bu adreste bulabilirsiniz. Tarifine göre yaptım nefisss oldu.

Pembe Patiklerim:) :)


Bu patiğin tekini gecen sene yapmıştım bi türlü diğer tekini canım istemiyodu sevgili mavi lale blogcu arkadaşım yapılışını isteyince karar erdim diğer tekini yapıp resimlemeyi şıkır şıkır oldu artık hangi birini giycem bilmem bunu kendime yaptım.oğluşumun ceyizine koycaktım belki gelin kızım beğenmez pembe pembe dedim.

Bebek yeleği

bu yelek arkadaşımın çocuğunundu sizlerle paylaşmak istedim çokk uzaktan cekmişim resmini acele edince böyle olmuş.

Patik cılgınlığım devam ediyo :):)

incili patiğin süslemesini kendim tasarladım bu gece birden aklıma esti bu şekilde bişey cıktı karşıma.Altdaki patiğide birlikte elisidunyasi.bestforumonline forumumuzda yaptık bakalım sırada ne olcak.

Işıltılı patiğim

arkadaşlarla birlikte yaptığımız patik yaplışı ayrıntılı bi şekilde http://elisidunyasi.bestforumonline.com/forum.htm yapımı çokk basit ve ayakta duruşuda çokk kibar.

Tavuklu makarna



Malzemesi: Yemeklik olarak hazırlanmış tavuk yaklaşık 400,500 gr
resimdeki gibi spagetti, 1 paket makarna,
1,2 kaşık salça, 1 kaşık margarin yaklaşık 6 su bardağı kaynar su,tuz bu kadar.

Yapılışı: Etleri yıkayıp pişirme tenceresine alıyoruz üstüne yarım su bardağı su koyum kısık ateşte suyunu cekene kadar pişiriyoruz.Sık sık karıştırarak (NOT) tam suyunu cekmicek yani etler kavrulmayacak sonra yağını salcasını ilave edip karıştırıyoruz kaynatılmış 6 su bardağı suyu ilave edip 10 dk bu şekilde haşlıyoruz etleri daha sonra tuzunu ilave edip makarnaları üce bölüp kırıyoruz kaynayan suyun içine atıyoruz makarna bitene kadar bu işlemi yapıyoruz.Ara ara karıştırarak suyunu cekene kadar ocakta tutuyoruz pilav gibi suyunu cekince altını kapatıyoruz bu kadar basit ve lezzetli mutlaka bir gün denemenizi tavsiye ederim.Bu tarifi rahmetli babam almanyada öğrenmiş biz ailecek bu makarnayı çokk sık yapıp yeriz.Sıcak servis yapılması gerkiyo soğuyunca lezzeti olmuyo.

Benim için çokk özel bu tarifi 8.etkinlik olan Kurban bayramı sofraları etkinliğinin ev sahibi sevgili arkadaşım özleme armağan ediyorum.http://yesilmutfaktantarifler.blogspot.com/



Kardeşime ördüğüm buluz

Bloğumu ziyaret eden arkadaşlarım içlerinden diceklerdir ne kadar şanslı kardeşin var diye biraz öyle ablasını gülü o bende çokk şanslıyım onun gibi kardeşe sahip olduğum için benim kızım yok erkek çocuğunada yakışmıyo örgü büyüyünce örüp örüp giydiriyorum kardeşimi eee zayıfda olunca hemen cabucak bitiyo
 

BLOG designed by