Sayfalar

2.Etkinliğimizde ördüğüm lifim

2.etkinliğimizin meyvesi olan lifimde bitti.Rukiye kardeşimin yarımlarıyla açıklamasıylan ördüm.Açıklaması burda http://emekbahcemiz.eniyiforum.biz/t496-rukyecmn-lfnden-oruyoruz-mevlude





20 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım Çok güzel olmuş bu modelden en kısa zamanda yapacağım inş..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim haticem canımm beğenmene mutlu oldum yorum yazan elelrine sağlık.

    canımm marifet hanımcım hoşgeldin öncelikle bloguma beğenmene mutlu oldum değerli yorumlarınıza çkk sevindim inşlh canımcım tavsiye ederim örmenizi çkk zevkli bi lif bizim lif şenliğimiz sürecek biraz sizde katılın aramıza canlarımm çkk zevkli oluyo beraber bişeyle örmek

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık yurdagül çok güzel oldu liflerimiz.

    YanıtlaSil
  4. çok beğendim renkleride modelide ayrı güzel ellerin dert görmeye arkadaşım..

    birşey sorabilirmiyim açıklamalı anlatımı görmek istiyorum ama site açılmıyor neden kaynaklanıyordur acaba??

    YanıtlaSil
  5. canımcım öncelikle çkk teşekkür ederim beğenmene mutlu oldum.

    sitenin açılmaması bilgisayardaki dns ayarlarından kaynaklanıyo bende bugün foruma giremiyodum hatta blogumada giremedim dns ayarlarını düzeltdim girdim.googleye dns ayarları yaz orda karşına bi çokk site cıkcak birine bas ayrıntılı bi şekilde anlatmış nasıl ayarları düzenliyoruz diye ben aynısını yaptım hemen girdim sorunsuz inşlh sende halledebilirsin olmazsa mutlaka yorum yaz yine yardımcı olurum sevgiyle kal canımcım

    YanıtlaSil
  6. nasıl beğenmeyim yahu bloğunda işlerinde çok güzel :)) yardımın için teşekkür ederim arkadaşım..

    YanıtlaSil
  7. renklerin uyumu çok güzel olmuş, ellerine sağlık iyi günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş.. bu örnekten bebek battaniyesi de çok güzel olur emini.. biraz fazla ip gider belki ama.... ellerine sağlık..

    bebegimincicileri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. önce harika işlerinize hayran kaldım, bloğunuzu izlemeye aldım, yaptıklarıma yazdıklarınızı okuyunca bu defa da tatlı dilinizin.Eksik olmayın.

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim canlarımm ayy ben bu yorumları kaçırmışım nolur kusuruma bakmayın bloguma yeni gelen canlarımada çkk teşekkür ederim her zaman beklerim açıklamasını istediğiniz bi modelde olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

    bu arada unutmuş değilim bi arkadaşım tunus işi patiğin tabanının açıklamasını istemişdi yaz ayına yaklaşdığımız için üstünde durmadım en kısa zamanda da eklerim kendimde unutmadan:))))

    YanıtlaSil
  11. Bu örneğin bir değişiği bende var.Ama ben patiklere bayıldım.Çok da güzel anlatmışsınız.Elinize sağlık.Burayı çok beğendim ilk gelmiş bulunuyorum.Arkadaşınız içinde baş sağlığı dilerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. öncelikle hoşgeldiniz sefalar getirdiniz sibelim beğenmenize mutlu oldum canısım her zaman beklerim zaman buldukca uğrarsın canısım sevgiler selamlar benden..

    YanıtlaSil
  13. Cevapladığınız için teşekkürler.Mayillerime bakınca gördüm cevabınızı.Bu arada benim profil ayarlarımda düzetemediğim bir durum var.Sibel tunay ismimdi,kızım bir şeyler yapmış http--sibelincicekleri.word press... olmuş.Bu günlerde bende bloğumu zor buluyorum.Bana gelirseniz,ya da bulabilirseniz sevinirim.Hoşcakalın,teşekkürler.

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by