Sayfalar

Kardeşimin bana yeni yaptığı oda takımı

Belki çok resim cekip ekledim ama o kadar güzel olduki ışıl ışıl resimlerde parladığı için tam olarak güzelliği ortaya cıkmadı fakat yakından harika aslında bu modeli salon takımı olarak yapıyolar biz yatak odasına uyguladık eğer sipariş olursa dışarıyada yapabiliriz hemde uygun bi fiyata..









14 yorum:

  1. canım ellerinize sağlık. harika olmuş ben bu takıma bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Yurdagülüm kardeşinin emeğine sağlık çok güzel olmuş iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  3. canım çok güzel olmuş buda arifenin eline sağlık seninde emeğine sağlık güle güle kullan güzel günlerde inşallah

    YanıtlaSil
  4. canım bende ilk defa mimlendim ne olduğunuda bilmiyodum güzel kardeşim özlem mimlemiş benide bende o ne yaptıysa onu yaptım

    YanıtlaSil
  5. S.A,gül bahçesinde öten bülbül olup örtülerin üstüne konmak gerek:)))) iyi günlerde kullan A.E.O

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim arzucum,haticem,sevinc,cim,susamcörekotu arkadaşım,beğenmenize mutlu oldum.

    arzucum biraz kendimi toparlıyayım ben yaparım sana hediye olarak bana kaç adet pecete lazım olduğunu bildirirsin seve seve yaparım kargoylan gönderirim.

    YanıtlaSil
  7. Canım çok değişik ve güzel görünüyor. güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  8. canım benim kardeşinin ellerine sağlık sen de güle güle iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  9. merhaba arkadaşım bu iş çok güzel yapılmış elinize sağlık. yorum yazamadığım için affet şu sıralar kızların dersleriyle günün nasıl bittiğini anlamıyoruz. okulumuz tam gün olunca kızların oyun oynamaya dahi fırsatı kalmıyor 1. sınıf zor diyorlardı :) biz daha çok başındayız ama, ikiz oluncada iki katı zorluyor:)) yazamasamda takipteyim sağlıcakla kal.

    YanıtlaSil
  10. çok güzel görünüyor kardeşinin ellerine sağlık canım hayırlı kazançları olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. teşekkür ederim elifcim,örgüçantam beğenmenize mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  12. yok tatlım hediye olmaz. Sende benim gibisin banada birisi birşeyler sipariş verecek ben hediye ederim diyorum :) gelen rızka mani olmamak lazım hem ben bir sürü istiyorum vitrin takımı ve büyük yapıyrsanız sehpa takımı. ama hediye değil normal kaça yapıyorsanız o fiyata. ama sarı altın renkli

    YanıtlaSil
  13. arzucum beni çokk mutlu ettin yorumunu sabah okudum inan uyuyamadım heyecandan işlerimin beğenilip bana sipariş verilmek istenmesi beni inanılmaz mutlu etti.canım sana kaç adet pecete lazım kaç adet sehba istiyosun bildirirsin altın rengi var bu boncukların hemde çokk güzel fiyata gelince sen ne verirsen ben sana uyarım canım arkadaşım aklına bişey gelmesin sen bi araştır bana fiyat söyle ben araştırdım çokk pahallıya yapıyolar hemde malzemeden kısarak benim işlerim pecetenin tamamı boncuklu düz yüzü bazılar 10 15 boncuk koymuş haldır huldur yapmış bide üstüne üstlük çokk para istiyo benim işimi ancak görünce daha iyi anlarsın.hayırlısı olsun artık bana bilgi verirsen mutlu olurum.

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by