Sayfalar

Kardeşime ördüğüm buluz

Bloğumu ziyaret eden arkadaşlarım içlerinden diceklerdir ne kadar şanslı kardeşin var diye biraz öyle ablasını gülü o bende çokk şanslıyım onun gibi kardeşe sahip olduğum için benim kızım yok erkek çocuğunada yakışmıyo örgü büyüyünce örüp örüp giydiriyorum kardeşimi eee zayıfda olunca hemen cabucak bitiyo

11 yorum:

  1. Gülegüle giysin kardeşin canım.çok güzel yakışmış

    YanıtlaSil
  2. benıde kardeşın sayyy...ama kocaman bır karnım varçabuk çabuk bıtmez...şaka bıyana çok güzel olmuş ellerıne sağlık...

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim gelinsepeti arkadaşım.
    teşekkür ederim sudenaz kardeşim sende benim kerdeşimsin artık senin canın sağolsun örerim ne istersen yorum yazan ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. canım kardeşin güle güle iyi günlerde giysin inşallah.
    canım davet ettiğim etkinliğe katılırsan çok sevinirim. bunun için önce sayfanda benim ismimi ve sayfamı belirterek tarifi yayınlıyorsun. daha sonra benim sayfama gelip etkinlik tarifini yayınladığına dair not bırakıyorsun. işte bu kadar. bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. vayy, ne nefis olmus boyle, eline saglik :)

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık canım rengine bayıldım kardeşin iyi günlerde kullansın

    YanıtlaSil
  7. hepinize çokk teşekkür ederim.yorum yazan elleriniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
  8. ellerine sağlık canım. kat-rdeşler herzaman özeldir.
    bende de iki tane erkek. Rabbim acaba süslerizde çocukları çatlatırız diyemi vermedi bilmem ama nasipse ilerde kızlarımızda gelir (benimkiler hazır sayılır:) olur iki kız iki erkek.

    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  9. hangi arada ördün bunu ,maşaallahçok güzel olmuş iyi günlerde giyinsin

    YanıtlaSil
  10. çokk teşekkür ederim örgücantam arkadaşım ALLAH hayırlı gelinler nasip etsin sana inşlh sana evlatdan daha yakın olurlar herşey gönlünce olsun canımm arkadaşım.

    teşekkür ederim ciğdemcim bu kazaktan sonra neler neler ördüm 6 tane bebek hırkası 2 cift patik kuşları diktim görümcelerime kardeşime oğluşuma toplam 6 salkım kuş diktim boncuklarını dikmedim dikince topluca eklicem bloğuma.

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by