Sayfalar

Eşime evde giymesi için yelek ördüm



eşimin kıskançlığı tutdu son zamanlarda sürekli şikayetciydi 18 yıllık evliyiz bana hiç örgü örmedin diye aslına süpriz yapmak istemiştim bu iplerimi gecen sene almıştım baktım sürekli daldan daal atlıyorum bi türlü eşime yapacak olduğum süpriz gercekleşemedi niyetim hırka örmekti fakat yelek istedi eve geldiğimde giyerim sıcak sıcak dedi benimde işime geldi daha basit hemen bitiri verdim.

6 yorum:

  1. ellerine sağlık canım çok güzel olmuş eşin iyi günlerde giyinsin

    YanıtlaSil
  2. canım ellerine sağlık eşimde sağlıkla giysin bir 18 yıl daha bekletme ör arada birşeyler:))
    erkeklere örgü benide zorlar hep oğluşlara kazaklar örmüştüm bir ara ör ör bitmez:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. eniştemiz iyi günlerde giysin ,ee bir taneyle mi kalacaksın yurdagul ,lütfen 2.de gelsin ,hem bende örneklerini çalıcam belkide ,bu aralar örgü ve yünlerle içiçe bir hayattayım :)yayınlamasamda ,tam gaz gidiyorum 10 gunde 1.5 kılo ip bitirdim :)

    YanıtlaSil
  4. iyi günlerde kulansın eşin.sanada yakışmış hani...

    YanıtlaSil
  5. hepinize teşekkür ederim canlarım.güzel dualarınız yürekten aminnn diyorum.

    ciğdemcim maşallah canım bitirdiklerini eklede görelim merka ettim inan şimdi.seninde 2.istemen gibi eşim tutdurdu şimdi süveter ör diyo şimdi elimde bi çkk işlerim var fırsatım olursa örmeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  6. s.a.
    hayırlı geceler yurdagülcüm,ellerine emeğine sağlık ablam.eşin de güzel günlerde kullansın..ayrıca cuma günün mübarek olsun.a.e.o.

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by