Sayfalar

Geçikmeli anneler günü kutlamam

Canımm arkadaşlarım,değerli ziyaretcilerim,gecikmelide olsa anneler gününüzü kutluyorum her gününüz aynı mutluluk aynı çöşkuyla gecsin evlatlarımız bir ömürrr boyu bizi hiçç kırmasın.Anneler günü birgün dğil bir ömür boyu olsun tek güne sığamaz bizim emeklerimiz ve bize yapılan emekler.Anneciğimi kaybedeli yıllar oldu fakat sağolsun başta eşim,kızkardeşim,oğluşum beni bu özel günümde hiçç yalnız bırakmıyolar beni çkkk sevindiriyolar.

Canlarımm,bloguma eklediğim ziyaretci sayacından bazı istenmeyen görüntüler çıkmış.Bu olaya çkkk üzüldüm elimde olmayan nedenlerden dolayı bilseydim hiç eklermiydim.Bundan dolayı hepinizden özür diliyorum hakkınızı helal edin inşlh bidaha bu gibi tatsız olaylarla karşılaşmayız nerdeyse blogumu kapatacak kadar morelim bozuldu geldim kaç defa kapatmaya elim varmadı sizleri çkk seviyorum.Gerek yorumlarınızla gerek sesiz blogumu şenlendiriyosunuz hepinize çkkk teşekkür ederim.

Ayrıca şunuda belirteyim benim fecebox adresim yok dün gece bi arkadaşımdan öğrendim fecebox unda benim patiklerimi sipariş alınır diye ekleyen bi hanım varmış gerekli yerlere bu hanımı şikayet etmek istiyorum kendi elişilerini paylaşsın neden benim özel resimlerimi kendi yapmış gibi yayınlıyo çokk ayıp etmiş ismini unutdum öğreneyim isminide eklicem.Ben elimdeki siparişlerimi bile vakit bulup öremiyorum derdim onun siparişi değil beni yanlış anlamayın saygısızlığı beni çkk üzdü mutlaka bu yazımı gelip okur okumasını çkk isterim yaptığını kendine yakıştırıyomusun arkadaşım üç beş kuruş kazanacağım diye benim ayağımda çektirdiğim patik resimlerimi nasıl yüzün kızarmadan feceboğuna ekledin sözüm sadece sana............

Değerli arkadaşlarım daha güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle... ilkkez bu kadar uzunnn yazı yazdım demek bazen gerekiyomuş.Hepinizi sevgiyle saygıyla kucaklıyorum bulunduğum yerden bulunduğunuz yerlere selam gönderiyorum...

8 yorum:

  1. seninde anneler günün kutlu olsun :)
    emek hırsızlığı maalesef çok oluyor sizin adınıza üzüldüm

    YanıtlaSil
  2. canım doğru duvar yıkılmaz sen yoluna devam et
    kapatmadığına çok sevindim anneler günün kutlu olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. canımm şerifecim,fatmacım değerli yorumlarınza çkk teşekkür ederim.sizin yorumlarınızla azcık sinirlerim yatıştı.ALLAH razı olsun hepinizden.

    YanıtlaSil
  4. yurdagül neler oluyor canım geçmiş olsun hiç haberim olmadı çok üzüldüm canım insanlar artık terbiyesizliği iyice ele aldılar

    YanıtlaSil
  5. canımm zeynebim teşekkür ederim cici yorumun ben mutlu etti.

    canım dün haticemden duydum bizim uyar arkadaşımdan o görmüş fecebox da bi hanımın sayfasında benim patiklerimi yorum yazmış bunlar benim arkadaşımı diye bloğumunda linkini vermiş yüzsüz kadın hemen silmiş ama resim hala ordaymış zaten günlerdir bloğumla ilgili sıkıntı yaşıyodum buda üstüne tuz biber oldu çokk şükür blogumun sorunu nu bügün halletdim.

    YanıtlaSil
  6. canım bacım güzel bacım benim Rabbim seni hep güldürsün inşallah benim için anneler günü hergün onun için her gün mutlu ol canım hiç üzülme emi canım kadının nermin mafizovamı neydi beni sildi arkadaşlıktan şimdide rastlamadım o hala devam ediyo senin patiğinle sipariş almaya boş ver canım değmez canını sıkma bloğunla ilgili sorunun hallolmasına sevindim canım kardeşim senin gibi faydalı olan birinin bloğunun kapanması çok kötü olur güzel bacımmmmmmmmmmminşallah bir daha böyle bir sorunla karşılaşmazsın

    YanıtlaSil
  7. canım annelerimiz cennetteki evlerinden onları kutladığımızı görüyorlardır. hepsi nurlar içinde olsunlar inş.

    sorun düzelmiş çok sevindim bende arkadaştan haber bekliyordum nerden kaynaklı diye neyse önemli olan halledilmiş olması. facede örgüçantam herkese açık canım kusura bakılacak bir şey yok:)) sevgiler

    patiklerini yayınlayan kimmiş bizde not bırakalım bakalım:)))şu izinsiz yapılan şeylere kızıyorum kibarca sorsalar ölürlermi acaba.

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim haticem 2 hatice yan yana geldiniz ayy durun aranıza gireyim dilek tutayım girmiş farz edin oldumu:)))

    canımm senin anacığındamı vefat etti RABbim nur içinde yatırsın güzel duana aminn canımcım

    patiğimi ekleyen hanımın adresi nermin mofizova imiş haticem kayıtlıymış yorum yazınca hemen onu silmiş inşlh karşılaşırsın bu arkadaşla canımcım ilgine alakana çkk teşekkür ederim.

    canımm bi bilsen gece uyudum ama nasıl uyudum hep blogum aklımdaydı sürekli hotmaile girdim baktım cvp gelmişmi diye daha bekliyemedim hemen sorumunu bildirdim hemende cvp geldi çkk sevindim çocuklar gibiydim bugün elişi bile yapmadım sörf yapıyorum internetde:))))))

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by