Sayfalar

gülllbahçesi tarbzon yolcusu

Değerli canlarım hepinizin kurban bayramı mübarek olsun her gününüz bayram tadında geçsin.görüşmek ümidiyle hoşcakalın..

6 yorum:

  1. Bayramın kutlu olsun, iyi yolculuklar...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba yurdagül abla..beni elisiforumundan hatirarsin..ay_yüzlüm nickiyle giriyorudum..mehtap..:) seni cok aradim ama blogunun ismini unutmustum..simdi tesadüfen buldum...cok cok cok sevindim..seni yeniden bulduguma simdilik bayramin mubarek olsun insallah yine görüsürüz..acaba girdigin yeni bir forum varmi bende üye oluyorum oraya yine eskisi gibi olur..

    mehtap

    YanıtlaSil
  3. slm ablacım bayramın mübarek olsun RABBİM nice bayramlar nasip tsin sevdiklerinle beraber

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim canlarımm hepinizden ALLAH razı olsun.

    mehtabımm güzel kardeşim yorumunu gördüm çkk sevindimm canım forumumuz var hemen gel bitanemmm çkk özledim seni fesimede gel bloğumu artık kayıp etme birden yerle bir olduk sağolsun vır vır ötenler forumu yerle bir ettiler şimdi rahatlamışlardır nefret ediyorum 1,2 kişiden onların yüzünden kapandı forum bizleri ayırdı çkk şükür yine kavuşcaz http://emekbahcemiz.eniyiforum.biz/ forumuzu bu canımcım haberini beklyorum görüşmek ümidiyle

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by