Sayfalar

uğur böceğim bitti

canlarım fecede gezeken görmüşdüm bu modeli hemen örmeye karar verdim bakarak bişeyler yapmaya çalışdım örmesi çokk kolay ve zevkliyd iyiki örmüşüm.

canlarım paspasın ebadını merak eden canlarım olmuşdu 70-73 olmuş tüğleriyle 75i buluyo geciyo bile.bu paspas tam benim banyoma göre oldu siz dilediğiniz ölcüde örebilirsiniz fakat uğur böceğide çkk büyük olmaz benden söylemesi:)))

Uğur böceği paspasım dayanamadım ekledim:)))

değerli arkadaşlarım ne zamandır örmek istediğim bi pasasından hakkından gelmenin keyfi içindeyim.ama ne yazıkki ipim bitti bu gece hızımı kesti yarın akşam bi aksilik çıkmazsa eklerim bitmiş halini.

Sarı papatyam

Arkadaşlarım bu lifin yapılışını eklicem bi ara hazır elimde üstüne sayılarını yazmam lazım o yüzden şimdi ekleyemiyorum.

Örgü poşetliğim



Annesinin pembe başlıklı kızı diye seviyorum poşetliğim:))) ne zamandır örmek istiyodum fakat kendim örmeden bi ablam bana örmüş hediye etti çokk sevindim ellerine sağlık m.. ablam ALLAH sağlıklı uzunn ömür versin.

Rose lifim adını kendim uydurdum:)))




2.lifim bakalım ne zaman bitecek:)))rengimiz pempe çıksada gercek rengi nar ciceği aslında bitmiş halinde görüşmek dileğiyle..


Emek bahcemizde etkinlik olarak ördük bu lifi sevgili kardeşim mevlüdenin açıklasıyla,modeli bize sevgili arkadaşım zeynep http://mavilaleden.blogspot.com/ getirmişdi ben her iki arkadaşımada çokk teşekkür ediyorum bizlerle bu güzelliği paylaşdıkları için.


Yeni lifler geldi;((



Lif çılgınlığım sürüyoo

Bu lif modelini çkk istiyodum örmek en sonnuda ördüm:))) bloğcu arkadaşımdan aldım sizlerde bu güzel lifden örmek istersin buyrun http://nilgunvehobi.blogspot.com/

Paylaşmayı unutduğum kazağım.



Gecen sene kış biterken örmüştüm bu kazağımı unutmuşum resim çekmeye akşam kışlıklarımı indirdım o zaman fark ettim;(( hemen resimledim daha hiçç giymedim nasip olursa bu kış giyincem.

Yine lif paylaşıyorum canlarım;(((


Değerli arkadaşlarım artık sıkılarak ekliyorum lif modellerimi bu aralar kaptırdım kendimi lifler umarım sizleri sıkmıyorumdur...yenileride yolda canlarımm..

Yonca lifimin 2.side huzurlarınızda canlarımm.






arkadaşlarım kalpli lif demişler ismine ama bne yonca lifim diyorum rangi yeşil olsa daha çokk yonca olurdu elimdeki ipleri değerlendirmek istedim 2.side bitmek üzere ben her iki tarafın ortasında katmerli gül yaptım gündüz gözüyle resimlerimi tekrar çekerim.

alel acele başladım bu life iplerini bile kesmeye fırsatım olmadı görüntü için şimdiden özür dilerim.bloğcu arkadaşım http://flowerdan.blogspot.com/dan aldım modelini açıklaması verdiğim linkde canlarım.

Balıklı lifimin 2.side bitti


Gecen haftaki etkinliğimz balkılı lifimizdi ben biraz geç kaldım şimdi bitti benim lifimde 2.sinide bu akşam bitiririm.Sevgili mevlüde kardeşimi açıklamasıyla ördük emekbahcemizde.

Bu haftaki etkinliğimiz bebek poşetlik

Berna arkadaşımın açıklamasıyla bu cici poşetliği örüyoruz. Nerdemi??http://emekbahcemiz.eniyiforum.biz Forumumuzda sizleride bekleriz canlarım..
 

BLOG designed by