Sayfalar

Bahcemizin yeni etkinliği bu güzel hırha

http://emekbahcemiz.eniyiforum.biz/ Önümüzdeki hafta etkinliğimiz bu cici hırka sevgili arkadaşım mürvetin açıklamalarıyla örüyoruz.Henüz renk olarak bi karar veremedim tek aklımdan gecen gri bi ton olabilir diyorum.Bakalım nasıl bişey olcak benim hırka:))

9 yorum:

  1. hayırlı olsun yurdagül benim ipim hazır açık mavi yapacağım kızıma örerim büyük ihtimal

    YanıtlaSil
  2. sağol zeynebim hepimiz için hayırlı olsun.ben kendime örmek istiyorum beğenirse arifeyde örerim.iplerimi pazartesi alabilirim

    YanıtlaSil
  3. selam canısı, nasılsın görüşmeyeli?güzel bir modelmiş.benim kız beğenirse belki bende yaparım.ip olarak ne marka önerirsin ?benim kız siyah renk ister mutlaka akşamda zor örülür ya hadi neyse.çok öpüyorum seni.sevgi ve sağlıkla kalın canım.

    YanıtlaSil
  4. yeni etkinliğimiz hatyırlı olsun ablacım bende yapıcam kısmet olursa

    YanıtlaSil
  5. ben bu etkinlileri severek takip ediyorum blogunuz sayesinde haberim oluyor:) bu konuda bana yardım edebilir misiniz. emekbahcemiz'e isteyen herkes katılabiliyor mu? :)

    YanıtlaSil
  6. canımm arkadaşlarım ihmal ettim sizi kusuruma bakmayın nolur hafta sonu pek müsait olmadım:(

    arzucum örebilirsin tabiki bacım admine yine yazayım özel ol bacım çokk isterim hep birlikde örelim.

    teşekkür ederim meryemim,noblesem,melekcim

    evkuşum canısım isteyen herkez katıla biliyo foruma özle üyelik biraz zaman alıyo mesaj sayısından ve üyenin aktifliği göz önünde bulundurularak özel üye oluyosun açıklanmış bölmüleri görebiliyosun hemde etkinliklere katılabiliyosun canısım gelirsen mutlu olurum canısım erkenden alınırsın özel üyeliğe tanışıklık ver gelrisen canısım.

    YanıtlaSil
  7. bende üyelik için başvurucam..güzel bir düşünce. hayırlı olsun ...sevgiler

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by