Sayfalar

Menekşemin isteği üzerine fiyonk açıklaması


belki çkk merak etmişsindir yurdagül ablanı işde sana ablanın resmi sana süpriz yaptım canım kardeşim...
resimleri iyi takip et canısım aynen bu şekilde devam et biri yukarda biri aşağıda olmaz sıra sayılarının kolay gelsin bitanem..



bi tane zincir çek sık iğne bat
bu şekilde bitiriyoruz canısım.


tam ortadan iğne ardı dik ve topla bu halde büzüşüyo
11 cm kurdela kes her iki tarafını çakmakla yak bu şekilde dik ortadan dikiş alta gelcek canısım.




19 yorum:

  1. ayy ablacigim beni gercekten cok duygulandirdin.cok tessekür ederim birde basligi meneksemin istegi üzerine diye yazinca ne kadar sevindim anlatamam.ablam gercektende ben senin yüzünü cok merak ediyordum masallah güzel hatunmussun allah seni sevdiklerine bagislasin.

    YanıtlaSil
  2. aminn canım kardeşim benim içimdede ayrı bi sevgi oluşdurdun canım kardeşim içinden geceni biliyodum kim ki bu yurdagül abla dediğini duyar gibiydim seni seviyorum güzel kardeşim inşlh istediğin gibi örersin patiğini inan ben senden daha çkk heyecanlıyım trye gelince haberim olsun adres ver ben sana örüp gönderirim.beni unutma emi canım kardeşim

    YanıtlaSil
  3. tamam ablacigim ben seni unutmam her zaman sayfana ugrarim insallah cok iyisin ablamya.ablam daha patikle sorularim olabilir seni ben yine rahatsiz edebilirim artik beni idare edersin demi ablacigim.

    YanıtlaSil
  4. bak unutmuşum yazmaya aklına takılan açıklamaylan ilgili ne varsa yaz ben cvp veririm canısım sanki veda eder gibi cümleler kullanmışım kusuruma bakma canısım

    YanıtlaSil
  5. canım benim süper anlatmışsın ellerine emeklerine sağlık görüşmek dileğiyle canımsın seni seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım süpersin daha önce görmüştüm ama daha da güzelleşmişsin canımsın

      Sil
  6. ablacigim alt tabanini örüyoruzya siyah iplikle benimkinin taban kismi toplaniyor yani düz olmuyor neden olabilir acaba?ikinci sorumda yaptigimiz kurdelayi patige dikiyoruz demi?allaha emanet ol ablam.

    YanıtlaSil
  7. canım kardeşim toplanmasının sebebi iki şey olabilir biri çok sık tutardırsın elini diğeride artırma yerlerinde arıtrmazdırsın o zaman tas gibi olur:)))

    evet bitanem fiyonku bu hale getirip patiğe dikiyoruz.

    sende ALLAH a emanet ol canımm kardeşim.

    canımsın şehrazat ablam bende seni çkk seviyorum haticeme geldiğimde görmek istiyorum senide çkk merak ediyorum ablam

    YanıtlaSil
  8. yurdagülcüm eline sağlık resminde çok tatlı çıkmışsın

    YanıtlaSil
  9. ablacigim hayirli cumalar ön kismi degilde arka topuk kismi toplaniyor hani sk igne örüyoruzya iste orasi ablam hakkini helal et epeydir senin basini cok agrittim ben ,allaha emanet ol.

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim melekcim.

    canım kardeşim seninde cuman mübarek olsun.topuk kısmı bıraz öyle durur ayakda düzelir sen 1. patiği bitir bu deneme yanılma olsun 2. patiğin inşlh daha güzel olcak kolay gelsin tatlım estahfurullah hiçç başım ağrımadı sende ALLAH a emanet ol..sevgiler

    YanıtlaSil
  11. ellerine sağlık ablacım ne de güzel anlatmışsın

    YanıtlaSil
  12. Selamlar arkadaşım resimde çok tatlı güler yüzlü içtensin samimi hep böyle kal

    YanıtlaSil
  13. teşekkür ederim meryemim,yöresel yemek arkadaşım canısım bakındım ismini öğrenemdim.

    YanıtlaSil
  14. selamün aleyküm ablacigim neyapiyorsun nasilsin?sayfana coktan ugrayamadim esimin babasi bir kücük ameliyat gecirdi gecmis olsuna gelen oldu zamanim olmadi yazmaya

    YanıtlaSil
  15. aleyküm selamm canım kardeşim iyim hamd olsun bugün biraz nezle oldum:)))

    geçmiş olsun ALLAH açill şifa versin babacığınıza sağlık olsun bidenem merak etmişdim doğrusu bizim menekeşe nerde diye iyi oldu haber ettiğin

    YanıtlaSil
  16. ablam sana son kez bir soru soracagim ama artik utanarak soruyorum benim patiklerde arka kisimlarda artma oldu her sirada ilmek artti normalmiydi bu arada patigide bitirdim.senin sayende canim ablam allah senden razi olsun.

    YanıtlaSil
  17. estahfurullah canım kardeşim benim patiklerde topuklarda artma olmaışdı kendim dengelemişdim durum eğer çirkin durmuyosa problem yok ama çirkin bi görüntü varsa diğer ördüklerinde artırma yapmazsın

    YanıtlaSil
  18. evet ablacigim biraz cirkin durdu birdaha ördüklerimde arttirma yapmam ablam bu arada 3 cift patik ördüm lilali,mavili kremrengi cok sagol senin sayende güzel güzel patiklerim oldu.

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by