Sayfalar

Nur içinde uyu canım arkadaşım

Sevgili arkadaşım arzudan öğrendim değerli arkadaşımız nazardeğmesin07 hakkın rahmetine kavuşmuş çkkkk üzüldüm 1 yıldır görünmüyodu post yayınlamıyodu hastamıydı onuda bilmiyorum ama çkk derinden etkilendim.ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun sevdiklerine ALLAH sabır versin.

Eskiden derdim ki ; İnsanın başına gelebilecek en kötü şey, bir gün 'yapayalnız kalmasıdır'. Öğrendim ki !.. Hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey ; 'Yapayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamasıdır... HAYATTA İKİ ŞEYE GÜVENİYORUM;. Bir aynaya baktığımda GÖRDÜĞÜME. Bir de dua ederken GÖREMEDİĞİME..

YALNIZ DEĞİLSİN CANISIM İÇİM ÖYLE YANDIKİ DUALARIMLA HER ZAMAN YANINDA OLCAM:(-

11 yorum:

  1. ne güzel yazmış değilmi? daha söyleyecek söz bulamıyorum canım. :( rabbim razı olsun ondan da sendende.hayırlı geceler dilerim ...

    YanıtlaSil
  2. :(((((( Cennette bir melek oldu.
    çok severek takip ettiğim bir güzellikti.Nurlar içinde olsun:(

    YanıtlaSil
  3. AMİNNN canlarım,arzum,haticem içim öyle yandıki daha blog bile açmadan tanımışdım nazardeğmesini çkk hanımdı yüzündeki gülümseme beni hayran bırakmışdı kendine şimdi empati yapıyorum yavrularını düşünüyorum çkk fena oldum anlıcanız ALLAH mekanını cennet eylesin geride kalan yakınlarına sabır versin.

    YanıtlaSil
  4. çok üzüldüm yurdagülüm.bende önceden giriyodum bloğuna.çok maharaetli bir arkadaştı.mekanı cennet olsun.nur içinde yatsın.yavrularına eşine yakınlarına sabır diliyorum.tanımasamda bende senin gibi çok etkileniyorum.inan çok üzgünüm şu an.

    YanıtlaSil
  5. Ben kendisini tanımıyordum ama çok etkilendim çok üzüldüm başın sağolsun arkadaşım, ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin.. Allah rahmet etsin..

    YanıtlaSil
  6. şok oldum şimdi yazını okuyunca.. bana güzel bir el emeğini hediye etmişti. Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun

    YanıtlaSil
  7. bende bu acı haberi okuduğumda çok üzüldüm bacım ama ailesinin yanında evlatlarının yanında tabikii acımız çok hafif kalıyor ALLAH rahmet eylesin kardeşimizede, mekanı cennet olsun inş kederli ailesinede baş sağlığı diliyorumm

    YanıtlaSil
  8. Okuyunca çok üzüldüm, ara ara baktığım bir blogtu.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..

    YanıtlaSil
  9. aminnn canlarım ağzınıza yüreğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. nurlar içinde yatsın..kendisi ğögüs kanseriydi.bu illet bir geldimi insanı yiyip bitiriyor:(((

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by