Sayfalar

sipariş babetlerim bitti bugün bi kısmını yolcu ettim:))



handecim canımm bacım bugün verdim patiklerini kargoya sağlıcakla giyin canısım kızına hayırlı çeyizler olsun anneciğinde sende gülerek giyinin..

*Bazı insanları ACI büyütür ve yaşatır.
Acı çekmeden; daha doğrusu yeterince acı çekmeden, yitirmeden, o korkunç yalnızlığı tatmadan KENDİSİ olamaz BAZI insanlar.
Ne zaman ki en sevdikleriniz yan çizer,ne zaman ki birer birer DÜŞÜRÜR herkes MASKESİNİ, ne zaman ki yalnızlıktaki o MUHTEŞEM GÜCÜ keşfederseniz, o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya.*

24 yorum:

  1. ellerine sağlık yurdagül çok şeker olmuşlar maşallah maşallah

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim zeynebimm bu patikler her renkle güzel oluyo bacımm kremle kahve çkkk yakışdı kendimede örcem bi çift nasip olursa

    YanıtlaSil
  3. ay ay ay hepsi çokkk güzel olmuş canımm.ellerine sağlık.benim sayfama da bak çok güzel modeller var belki senin de yapmak istediklerin olur.ben epeydir kendi yaptıklarımı eklediğim için bunları ancak ekledim.bayılıyorum bu tür modellere.Bir ara birimiz yapsak forumlarda diyorum.neyse çok öpüyorum canım.Allah'a emanet olun.kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum canım.

    YanıtlaSil
  4. çooooooooooooook güzel canım ellerin dert görmesin

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim canımm arzum beğenmene mutlu oldum.canısım bu tarz modeller daha çkk rabet görüyolar albenisi çkk oluyo nerde havada kapılıyo diyelebilirim şimdi senin eklediklerine bakmaya gidiyorum canımcım.bizim forumda farklı bi patik örüyoruz bu hafta canısım o patikdende çkk siperiş aldım bakalım ne zaman teslim ederim.

    teşekkür ederim melekcim beğenmene mutlu oldum arkadaşım

    YanıtlaSil
  6. yurdagülcüm benide vipv üye yapsanıza bacım ,ben göremedim yaptığınız patikleri falan.geçen gece yine girdim yoktun sen bir türlü karşılaşmadık seninle.

    YanıtlaSil
  7. Babetlerine bayildim canim ellerine emegine saglik harika olmuslar ,sahiperi gule giysin sana bol kazanc dilerim hayirli musteriler arkadasim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. ay bunlarda çok güzel babetler ellerine saglık arkadaşım bol satışlar dilerim

    YanıtlaSil
  9. arzucum tam ben girdim foruma sen çıkdın canısım ses verdim yorum yazdım bacım adimine söylerim inşlh gelirsin yine aramıza etkinliğe hiçç katılmayanları bi ara özellikde alcak özlliğin adı üstünde özel karşılşarızı inşlh canımcım.

    yeşekkür ederim yaseminim ALLAH razı olsun.

    teşekkür ederim safiyecim ALLAH razı olsun aminnn cemi cümlemize inşlh canısım.

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık canım çok güzeller. sağlıkla giysinler.

    YanıtlaSil
  11. ellerine sağlık canım
    seninle tanıştığıma memnun oldum
    çok hoş blog
    bana da beklerim
    :))

    YanıtlaSil
  12. teşekkür ederim haticem,ayşecim beğenmenize mutlu oldum canlarım.

    ayşecim gittim hemen bloğuna canısım herşey mükemmel ellerine kollarına sağlık

    YanıtlaSil
  13. ayyyy ablacigim ne güzel örmüssün ellerine saglik masallah diyorum sana insallah bende senin gibi güzel patikler örebilirim.

    YanıtlaSil
  14. ellerine sağlık ablacım çok güzeller maşallah subalallah sana

    YanıtlaSil
  15. harika olmuş, ne düzgün örülmüşler, ellerine sağlık yurdagülüm.

    YanıtlaSil
  16. çok güzeller, tamamen örgü mü? merak ettim. :)

    YanıtlaSil
  17. evet canısım tamamı örgü taban filan kullanmadım sık iğne olduğu için kalıp gibi duruyo teşekkür ederim beğendiğin için

    YanıtlaSil
  18. yurdagülcüm ellerin dert görmesin bol satışlar olsun inşaallah bahsettiğin yeni patikler hobievimizde mi bende merak ettim şimdi

    YanıtlaSil
  19. bir şey daha soracağım canım emekbahçemiz devam ediyormu hala oda hobievimiz gibi tekrar kurulsa ne iyi olur benim gibi giremeyen çok kişi vardır eminim

    YanıtlaSil
  20. canımcımm emekbahcem devam ediyo hala sürekli zorlansakda girmek için ne yapalım şimdilik öyle inşlh düzelir.canısım emekbahcemden örüyoruz diğer forumlara üye değilim.

    çokk teşekkür ederim canısım beğenmene mutlu oldum

    YanıtlaSil
  21. felicidades por tu trabajo...realmente excepcional.saludos.anamary

    YanıtlaSil
  22. merhaba,
    blogunuz ilgiimi çekti ve sizi izlemeye aldım...
    patikler çok hoşmuş aynı babet gibi duruyor...
    sevgiler...
    banada beklerim...

    YanıtlaSil
  23. teşekkür ederim arkadaşım beğenmene mutlu oldum tabiki gelirim canısım hoşgeldin sefalar getirdin bloğuma her zaman beklerim sevgiler selamlar benden..

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by