Sayfalar

DUA için kapınızı çalsam...

Değerli arkadaşlarım sizden bi isteğim olcak yarın sınava gircek olan tümmm yavrularımız için dua etmenizi istiyorum.Benim oğlumda gircek sınava bu ikinci senemiz gecen sene lise sondaydı ama bu sene direk odaklandı sınavalara ALLAH mahcup etmesin, yavrularımaza hayırlı sonuçlar çıksın hayaelleri gerçek olsun.Kendimi o kadar kasıyorumki anlatamam heyecan bi yandan tedirginlik bi yandan olumsuz düşünmüyorum inşlh bu sene başarcaz herşey güzel olcak geçen sene çocuğum çkk hasta oldu en çkk korkum tekrarlarsa hastalıyo strese dayalı cünkü miğde kanamsı geçirdi elimizden geldiğinde rahat olduk onun yanında hiçç bişeyine karışmadık baskı kurmadık hakımızda inşlh hayırlısı olsun...BAŞARILAR DİLİYORUM HEPSİNE....DUALARIM TÜM YAVRULARIMIZ İÇİN..




11 yorum:

  1. canım akşama oğluşun için Kenz-ül Arş okuyacağım ,ALLAH yardımcıları olsun Zihin açıklığı versin...

    YanıtlaSil
  2. Canım ne demek tabi ki ederim. Rabbim zihin açıklığı versin...

    YanıtlaSil
  3. benim kızımda sınava girecek.oğluna ve bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum

    YanıtlaSil
  4. canlarımm ALLAH hepinizden razı olsun.çokk mutlu oldum arkadaşım ağzına yüreğine sağlık ALLAH kabul etsin.

    hazlacım başarılar dilirim canısım mevlam utandırmasın hayal kırıklığıda çkk zor..düşünmek bile istemiyorum..

    YanıtlaSil
  5. benim hiç çocuğum yok ama gençlerin okumasını çok istiyorum sizin çocuğunuza ve sınava girecek bütün çocuklara başarılar dilerim..dualarım hep onlar için lütfen olumsuzlukları kafanızdan artın sadece başarıya odaklanın zafer sizin olacaktır...

    YanıtlaSil
  6. s.a.
    Allah yavrunun ve sınava girecek tüm çocuklarımızın yardımcısı olsun.Allah haklarında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.
    dün senin bloga mesaj bıraktıktan sonra girebildim ama halimi görsen,kaç defa girdim kaç defa attı bilmiyorum.neyse hayırlısı olsun ne diyeyim.a.e.o.

    YanıtlaSil
  7. arkadaşım,eve gelince yaz çok merak ediyorum
    nasıl geçmiş sınavı ...
    inşALLAH dualarımız su gibi serpilmiştir yüreğine
    bütün soruları su gibi yapmıştır...

    YanıtlaSil
  8. canımm arkadaşım sınav iyi geçmiş türkce zormuş matamatik iyiymiş nasip kısmet bende çkk dua ettim.ağzına yüreğine sağlık ALLAH kabul etsin çkk sağol canısım.

    YanıtlaSil
  9. benim bu yazıyı okuduğum saatlerde o artık oh beee kurtuldum bitti dediği anlardır:))) gönlünce sonuçlanır inş. sınav saçmalığından kurtulur bu yavrularımız inş.

    YanıtlaSil
  10. aminnn canım ALLAH razı olsun.inan haticem hiççde ohh çekmiyo dünden beri daha sıkıntılı zormuş çokk uzunmuş sorular okuyup sonuna gelene kadar unutuyomuş zaman yetmemiş ne bileyim olumsuz olmasada çkk sıkıntılı hakkımızda hayırlısı olsun çaremiz yok başka bu sene dershane hocalrıda diyomuş çkk zormuş gerçekden her yıl bişey çıkarıyolar güzel duanı mevlam kabul etsin bizim çocuklarımz yararlanamasa gelecek için iyi olur..

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by