Sayfalar

Üç parcadan oluşan uğur böcekli banyo paspası

Dün akşam beni telefonla arayan arkadaşım uğur böceğini üç parca örmek istediğini ama nasıl örceğini sordu bu resim vardı elimde netten alıntıdır.Umarım yardımcı olmuşumdur canımm ismini bile sormayı unutdum heyecandan:))) Kolay gelsinn..Hayırlı bollll kazançların olsun.

8 yorum:

  1. emeğine sağlıok ablacım çok güzel bir takım olmuş

    YanıtlaSil
  2. canım benim o uğur böceği kaç yumaktan çıkıyor (kalın diplilerden değilde normal yumoşlar için sordum.

    YanıtlaSil
  3. :))) olsun isim nedirki bende yıllarca Hayriye abla dediğim kadının adının aslında Aynur olduğunu öğrenmiştim çok komikti ,komik olan şey de oda ona yıllarca Hayriye dediğimi anlamamış):) takım çok güzel tv demi koysak ne oraya:)))
    sevgilerimle arkadaşım...

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim canlarım modeli ben örmedim netten alıntıdır.

    haticem canımm şimdi gördüm yorumunu canımm normal iplerden ne kadar gider kesin bilmiyorum ama yine 500,600 gr ip gider yalnız ince iple kullaışlı olurmu sürekli kayar veya toplanır yerde.

    çokk doğru siyahkuğucum ismin ne önemi var benimde bi arkadaşım var ismi yaseminmi ben onu sevgi diye tanıdım yüz üyzede görüşdüm yasemin dieyemedim içimdeki sevgim diyorum dilim öyle alışdı çünkü:))) sevgiler selamlar benden canısım sağol..

    YanıtlaSil
  5. ayyy ablam bayılıyorum bu uğur böceğine yapalımmı birlikte gııı

    YanıtlaSil

Rabbim, Gözlerimden Sevgiyle Bakan Işıkları Eksik Etme, Hayırları Görmeyi ve Her Yaratılanı SENDEN Dolayı Sevmeyi Nasip Et..

 

BLOG designed by